Blagovne znamke

Ray Ban je ameriška znamka sončnih in korekcijskih očal, ki jih je leta 1937 ustvarilo ameriško podjetje Basch & Lomb. Znana je po svojih Aviator in Wayfafer linijah sončnih očal. Leta 1999 sta Bausch & Lomb prodala blagovno znamko italijanskemu konglomeratu za očala Luxottica Group.
Najbolj priljubljena modela sta Aviator in Wayfafer. V petdesetih letih je Ray ban izdal Echelon (Caravan), ki je imel kvadratni okvir. Leta 1965 so bili uvedeni Olympian I in II, postali so priljubljeni, ko jih je Peter Fonda nosil v filmu Easy ride (1969). Podjetje je izdelalo tudi posebne izdaje, kot je General leta 1987, s podrobnostjo prvotnim letalcem, ki jih je nosil general Douglas MacArthur med drugo svetovno vojno.

Od ustanovitve v Angliji leta 1856 je Burberry sinonim za oblikovanje, izdelavo in inovacije. Sedaj je Burberry postal vodilna modna luksuzna blagovna znamka z globalnim poslovanjem in značilno britansko identiteto. Zbirka očal vključuje prepoznavne elemente za moške in ženske. Thomas Burberry je ustanovil Burberry že pri svojih 21.letih, ki temelji na načelu, da morajo biti oblačila in dodatki oblikovani tako, da ščitijo ljudi pred britanskim vremenom.

Guess so leta 1981 ustanovili bratje Marciano, ki so na jugu Francije zapustili ameriške sanje. Navdihnjen z evropskim vplivom, je Marciano postavil svoj inovativen pridih industrij oblačil in dodatakov in redefiniral denim.
Guess je del porfelja blagovnih znamk Marcolin od leta 2013. Klasične oblike Guess so dopolnjene z modernim zasukom z uporabo krepkih barv in odsevnih odtenkov. Letalska sončna očala so še vedno poudarjena vsako sezono in so popoln klasičen slog za moške in ženske. Iščejo okvirje, ki so enostavni za nošenje, z modnim odnosom po dostopnih cenah, ki se identificirajo z bistvom blagovne znamke: pustolovski, drzni in samozavestni.

Ekstavagantna, z željo, da izrazi nekaj novega in drugačnega. To so značilnosti kolekcije očal Tom Ford, ki izraža sijajni stil, po katerem je znan ameriški modni stilist. Spolna privlačnost v kombinaciji z drznim in elegantnim odnosom. Zato je bil Tom Ford najljubši James Bond. Model Marko FT 0144 je bil Bondov najljubši spremljevalec v filmu Skyfall, v filmu Spectre pa je James Bond videti eleganten s svojim Snowdon FT 0237.

Marc Jacobs je znan po svoji bujni ustvarjalnosti, uporniški naravi in nepredvidljivemu duhu. Zbirke očal združujejo konvencionalne tradicije z najbolj inovativnimi tehnikami in kakovostjo. Namenjeni so tako ženskam kot moškim, ki želijo izraziti svojo identiteto in osebnost.

Boss očala so izjemen izraz elegantne estetike in inovativnega oblikovanja. Nove kombinacije visokotehnoloških materialov in podrobnih detajlov poudarjajo prefinjen značaj vsake kolekcije. Moški asortiman pametno združuje kakovost in funkcionalnost, kar zagotavlja udobno prileganje. Ženski asortiman pa predstavlja subtilne ženske oblike in prefinjene barve, ki odražajo nedotaknjeno eleganco.

Tommy Hilfiger je ena vodilnih svetovnih oblikovalskih znamk življenjskega sloga in je mednarodno priznana zaradi praznovanja bistva klasičnega ameriškega stila. Tommy Hilfiger reinterpretira klasični slog s svežim, prefinjenim in sodobnim zasukom, ki ga navdihuje Hilfigerjeva ljubezen do pop kulture – od mode, umetnosti in glasbe do športa in zabave.

Fossil navdihuje v značilnem oblikovanju sredi 1920 in ga združuje z željami sodobne stranke. Ta moderna vintage filozofija namiguje na klasično, a hkrati sodobno estetiko. Zbirka je namenjena kupcem, ki iščejo modna očala z urejenimi in barvnimi oblikami.

Inovativna zasnova poudarja značilen slog Jimmy Choo-ja s stevlimi barvami in razkošnim dekorjem, ki spominja na dodatke blagovne znamke.
Z kolekcijo očal Jimmy Choo boste imeli klasičen in provokativen videz. Oblika je prefinjena z bleščečimi in prefinjenimi detajli. V vsakdanjem življenju moste imeli dotik glamurja in elegance.

Max Mara izraža ženstvenost in resnično brezčasno eleganco: odlikujejo jo visokokakovostni materiali, sodoben dizajn in prilagojen videz. V zbirki Max Mara se sodobnost in tradicija mešata. Max Mara je posvečen sodobni ženski, ki išče prefinjenost očal, za katere so značilne klasične, trezne podrobnosti.

Inovativnost, ustvarjalnost in natančnost so vedno vodili k zbirki očal Swarovski za neskončno raziskovanje kristala in njegovih neomejenih možnosti. Zbirke kažejo pripravljenost podjetja, da vključi namig svojega sloga blagovne znamke, ki na subtilen in izviren način omenja kristal.

La Matta okvirji imajo drzne, zanimive odtenke z veliko osebnostjo. Živalski odtisi in barve, ki jih navdihuje divjina. Okvirji so eksplozija podrobnosti. Originalni dekorativni elementi v vsakemu modelu dodajo poseben pridih, da izrazijo osebnost in privlačnost sodobnih žensk.

Izjemna pustolovščina Carrere se je začela že leta 1956 in strast za blagovno znamko je bila nagrajena z neprekinjenim nizom uspehov. Srebrna očala Carrera Vintage, ki dajejo znak najnovejšim trendom, obenem pa še vedno navdihujejo kultne modele iz preteklosti.

Polaroidna sončna očala so tehnološko in kakovostno inovativna. Zahvaljujoč proizvodnemu sistemu Thermofusion, razvitemu posebej za leče UltraSight, sončna očala nudijo popoln anti-refleksiven učinek in izjemno UV zaščito, ki nudijo popoln pogled na svet.

Ogromna paleta sončnih očal adidas ponuja zaščito pred soncem, udobje in vsestranskost v žaru konkurence. Zaščitili bodo oči od bleščanja. Športna očala adidas so priljubljena pri amaterskih in profesionalnih športnikih po vsem svetu. Uporabljajo jih in imajo celotno paleto dodatne leče, ki jim pomagajo doseči najvišjo možno zmogljivost v konkurenčnem prostoru.
V Sport Shades Online adidas so leče z različnimi vrednostmi za prenos / absorpcijo svetlobe, tako da lahko spremenite sončna očala z zamenljivimi objektivi na skoraj vse svetlobne pogoje.
V tem razdelku so tudi rešitve na recept in nadomestni deli, kot so sidri in trakovi. Večina adidasovih sončnih očal je lahko opremljena z vstavki na recept (Rx), ki jih je mogoče zastekliti z lečami na recept in jih nato pritrditi za lečami za sončna očala.
Naraščajoče število športnih sončnih očal adidas lahko kupite v kompletu, kar pomeni, da jih je mogoče neposredno zastekliti z lečami sunglass na recept, prav tako kot očala.

Uveden leta 1975 kot gravura na okvirjih ročnih ur, je postal sinonim za eleganco in izrazit pečat številnih blagovnih znamk in dodatkov. So kot nalašč za današnjo prefinjeno in moderno žensko.
Simbolična tema BVLGARI-BVLGARI, ki jo navdihujejo gravure na starih rimskih kovancev, je postala dekor posebne kolekcije očal.

Podjetje Vogue Eyewear je nastalo leta 1973 pod istim imenom kot znamenita modna revija. Blagovna znamka, ki odraža prevladujoče modne trende po dostopni ceni, ponuja širok svetovni izbor in lokalne zbirke za razvijajočih se trgih. Postala je resnično mednarodna sodobna modna blagovna znamka, namenjena mladim in modnim potrošnikom, ki se poistovetijo z mednarodnimi osebnostmi, kot je Gigi Hadid.

Blagovna znamka se je razvila v globalno ikono življenja. Filozofija Diesela je ostala enaka kot dan njenega nastanka: Renzo Rosso je predvidel blagovno znamko, ki bi pomenila strast, individualnost in samoizražanje.
Diesel sončna očala in očala so oblikovana z enako natančnostjo in podrobnostmi, zaradi katerih je bila blagovna znamka pionir v modni industriji. Privlačni grafični motivi, inovativna proizvodnja, tehnično eksperimentiranje in uvajanje novih oblik in barv označujejo kolekcijo očal, ki vedno vsebuje resnično pristen, oseben in značilen videz.

 • Rafting
 • Jisco
 • Superbike
 • Air Force
 • Harwey Davison
 • Moonlight
 • Kaos
 • Max&Co
 • Timberland
 • Huggo Boss
 • Dutz
 • Enrico Coveri
 • Marciano Guess
 • N.Corsini
 • Opera
 • Ciao Ciao
031 38 20 20